De site voor sauna-zelfbouwers en sauna-liefhebbers

Totaal: € 0,00 

WEKA zegt het zelf treffend: 'Wij willen maar één ding en dat is een tevreden klant'.

Met dit kwaliteitsstreven in het achterhoofd hebben zij het proces van boom-tot-klant zo efficiënt mogelijk ingericht.
WEKA heeft hart voor de natuur. Daarom wordt enkel hout gebruikt afkomstig van ecologisch verantwoord, gecertificeerd bosbeheer. 
WEKA gaat voor een goede prijs. Daarom is er tussen de klant en fabriek slechts één tussenpersoon die de klant kan helpen met bij het maken van de beste keuze.
WEKA gaat voor veiligheid. Daarom voeren zij het TÜV-SÜD-keurmerk voor de meeste van haar producten. Verder dragen alle sauna's en infraroodcabines, inclusief de technische voorzieningen (kachels etc.), de CE-markering. Dit betekent dat de producten voldoen aan de eisen van de geharmoniseerde EU-normen.
WEKA is een door en door Duits en staat al 20 jaar voor betrouwbare producten van uitstekende kwaliteit “Made in Germany”.
WEKA is overtuigd van de kwalitiet & betrouwbaarheid van haar producten. Daarom geeft WEKA, volgens de garantievoorwaarden, vijf jaar garantie op een groot aantal artikelen (op alle houten onderdelen).
WEKA distribueert enkel via de WELLNESS VAKHANDEL. Ze vraagt van haar wederverkopers de nodige ervaring en commitment zodat klanten met kennis & kunde worden bijgestaan.   

Met WEKA heeft BouwJeEigenSauna eindelijk een partner gevonden die gaat voor kwaliteit.

Sorteren op